Valitse sivu

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Vastaa biojätekyselyyn nopeammin täällä.

Jäteastioiden tyhjennyspäiviin tulee muutoksia 25.11.2019 alkaen. Muutos ei kosketa kaikkia asiakkaitamme, vaan se kohdistuu Valkeakoskella noin 2000 kiinteistöön.

Postin lakko hankaloittaa reittimuutoksista tiedottamista, mutta lähetämme kaikille niille asiakkaille sähköpostia tai tekstiviestin, joiden yhteystiedot ovat rekisterissämme.
Asiasta tiedotetaan myös Valkeakosken Sanomissa, kunnan sivuilla ja asiakasnetissämme.

Uusilla reittijärjestelyillä tehostetaan ajojen taloudellisuutta sekä vähennetään ympäristövaikutuksia. Jatkossa kaikki biojäte tullaan keräämään kaksilokeroautolla samanaikaisesti seka- ja kuivajätteen kanssa.
Hyötyjakeiden (kuten metalli, lasi ja kartonki) keräyksiin tulee vain pieniä muutoksia.

Suurimmat muutokset koskevat siis seka/kuivajäteastioiden tyhjennystä. Nämä uudelleenjärjestelyt tehdään kuljetusyhtiön toivomuksesta ja toimesta. Osalla kiinteistöistä muuttuu vain tyhjennyspäivä, mutta osalla muuttuu myös viikko.

Asiakkaamme voivat tarkastaa uudet tyhjennyspäivät 22.11 alkaen asiakasnetistämme.

Kirjautumiseen tarvittavan asiakasnumeron näette laskusta. Kirjautuessanne ensimmäistä kertaa salasana on laskutuskatuosoitteenne, esim. ”KOTIKATU 3”. (Huom! Kirjoita katuosoite isoin kirjaimin.)

Valitettavasti Kiertokapulalla ei ole jokaisen kiinteistönomistajan sähköpostia tai puhelinnumeroa, joten postilakon aikana emme välttämättä tavoita jokaista asiakasta.

Voitte myös itse olla yhteydessä asiakaspalveluumme:
puhelimitse 075 753 0010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kiertokapula.fi.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa hetkellistä haittaa.