Valitse sivu

Varhaiskasvatus

Puhelinvaihde


Kiinteistön jätehuolto

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Varhaiskasvatuksen vierailukäynnit

Lasten kanssa lajitellaan leikkien keinoin ja lajittelu sujuu hienosti jo pieniltäkin lapsilta. Varhaiskasvatuksen vierailukäynnit tehdään mysteeripussi- ja lajitteluloruteemalla sisätiloissa. Aikaa kuluu noin 45 minuuttia ryhmää kohti, joten samana päivänä ehditään lajittelun saloihin opastaa useampi lapsiryhmä. Oma ohjaaja on mukana tuttuna aikuisena ja ympäristökouluttaja ohjaa lajitteluaiheista leikkiä eteenpäin. Vierailukäynnit ovat maksuttomia.

Vierailuihin ja puuhapaketteihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä puh. 075 753 0011 tai sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi

Puuhapaketti

Neuvonnan lainattava Puuhapaketti on juuri päivitetty! Puuhapaketti tuo iloa arkeen ja tekee lajitteluharjoittelusta todella kivaa. Puuhapaketti sisältää opettavaiset materiaalit monenlaiseen leikkiin. Puuhapaketin laina-aika on noin kaksi viikkoa. Puuhapaketti noudetaan ja palautetaan johonkin toimipisteeseemme (Hämeenlinna, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi ja Valkeakoski). Puuhapaketista löytyvät mm. mysteeripussukat, ongintaleikki ja lorupussit.

 

Varhaiskasvatuksen uutiskirje

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme leikkivinkkejä, joissa ympäristökasvatus on huomioitu. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.

Materiaalit varhaiskasvatukseen

Jäte-Kim – ohje & materiaalit

Piilotetut jätearvoitukset – ohje & materiaalit

Puuhakirja – sähköinen julkaisu

Romuorkesteri – laulut, laulujen sanat ja leikkiohjeet (pdf) & laulujen sanat ja leikkiohjeet (sähköinen julkaisu) 

Puuhatehtävä – lajittelutehtävä