Valitse sivu

Toisen asteen oppilaitokset

Puhelinvaihde


Kiinteistön jätehuolto

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Ympäristökasvatusta toisen asteen oppilaitoksille

Lukioissa ja ammattikouluissa vierailukäynnillä pidettävä luento sovitellaa muun opetuksen teemaan sopivaksi esimerkiksi opiskeltavan alan mukaan. Teema voi olla myös toinen seuraavista: Lajittelu edistää kestävää kehitystä tai Tekstiilijuttu, jossa pohditaan vaatteiden hankkimista, valmistusta ja käyttöä kestävältä kannalta.

Toiseen asteen opiskelijoille sopii mainiosti myös tutustumiskäynti jätteidenkäsittelyalueelle, jossa selviää mitä jätteille tapahtuu roskikseen laittamisen jälkeen. Roskat saattavatkin olla aivan uuden tuotteen materiaalia! Vierailuihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä puh. 075 753 0011 tai sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi. Vierailukäynnit kouluilla ja tutustumiset jätteenkäsittelyalueille ovat kouluille maksuttomia.

 Uutiskirje toisen asteen oppilaitoksille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.

Materiaalit toisen asteen oppilaitoksiin

 

Circula, kiertotalous ja yrittäjyyspeli- Linkki

Ulkoministeriön globaalikasvatusaineisto kouluille- Linkki. Aineisto sopii käytettäväksi useiden eri aineiden oppitunneilla, kun aiheena on muun muassa tulevaisuus, kestävä kehitys tai aktiivinen kansalaisuus.