Valitse sivu

Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Puhelinvaihde


Kiinteistön jätehuolto

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Isännöitsijät ja taloyhtiöiden edustajat

Neuvontatilaisuuksissa ympäristökouluttajamme kertoo lajittelusta ja ajankohtaisista muutoksista jätehuollossa tarpeidenne pohjalta. Lajitteluohjeistus, jossa ohjataan taloyhtiön asukkaita, sopii kaikenikäisille ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikka pikkujouluihin. Neuvontavierailuilla minimi henkilömäärä on 10 henkeä. Vierailu on alueellamme toimiville isännöitsijöille ja taloyhtiöille maksuton.

Jätetilan lajittelutaulut ja -tarrat tulee olla asianmukaiset ja varustetut ajantasaisilla tiedoilla! Meiltä saat maksutta tilattua tarrat ja taulut jätekatokseesi. Laske tarvitsemasi määrä ja tilaa joko Neuvonnasta tai Asiakasnetistä

Aiheuttaako muuttuva jätejakeiden määrä muutoksia taloyhtiönne jätepisteelle? Mikäli astioiden määrä on muuttumassa tai tila käymässä vähiin, kannattaa kysyä ympäristökouluttajaa poikkeamaan paikan päälle. Yhdessä ideointi voi helpottaa ongelman ratkaisua ja antaa uuden näkökulman tai mahdollisuuden muutokseen uudella lailla. Neuvonta on taloyhtiöille maksutonta.

Kun kaipaat tietoa asioinnista jätteidenkäsittelyalueilla, lajitteluneuvonnasta, jätteen määrän vähentämisestä, lajittelutauluista ja -tarroista jätekatoksiin tai neuvontatilaisuuksista ryhmille, ota yhteyttä neuvontaan: puh. 075 753 0011 (pvm/mpm) arkisin klo 8-15 tai sähköpostitse: neuvonta[at]kiertokapula.fi

 

 Uutiskirje isännöitsijöille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.