Valitse sivu

Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)
facebookinstagram linkedinYoutube

Isännöitsijät ja taloyhtiöiden edustajat

Neuvontatilaisuuksissa ympäristökouluttajamme kertoo lajittelusta ja ajankohtaisista muutoksista jätehuollossa tarpeidenne pohjalta. Lajitteluohjeistus, jossa ohjataan taloyhtiön asukkaita, sopii kaikenikäisille ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikka pikkujouluihin. Neuvontavierailuilla minimi henkilömäärä on 10 henkeä. Vierailu on alueellamme toimiville isännöitsijöille ja taloyhtiöille maksuton.

Jätetilan lajittelutaulut ja -tarrat tulee olla asianmukaiset ja varustetut ajantasaisilla tiedoilla! Meiltä saat maksutta tilattua tarrat ja taulut jätekatokseesi. Laske tarvitsemasi määrä ja tilaa joko neuvonnasta tai täältä.

Aiheuttaako muuttuva jätejakeiden määrä muutoksia taloyhtiönne jätepisteelle? Mikäli astioiden määrä on muuttumassa tai tila käymässä vähiin, kannattaa kysyä ympäristökouluttajaa poikkeamaan paikan päälle. Yhdessä ideointi voi helpottaa ongelman ratkaisua ja antaa uuden näkökulman tai mahdollisuuden muutokseen uudella lailla. Neuvonta on taloyhtiöille maksutonta.

Kun kaipaat tietoa asioinnista jätteidenkäsittelyalueilla, lajitteluneuvonnasta, jätteen määrän vähentämisestä, lajittelutauluista ja -tarroista jätekatoksiin tai neuvontatilaisuuksista ryhmille, ota yhteyttä neuvontaan: puh. 075 753 0011 (pvm/mpm) arkisin klo 8-15 tai sähköpostitse: neuvonta[at]kiertokapula.fi

Tilaa vierailukäynti täältä.

 

Muutoksia taloyhtiöiden jätehuollossa 2023

Päivittynyt jätelaki tuo muutoksia kiinteistöjen jätehuoltoon vuonna 2023. Lue lisää muutoksista täältä.

Tammikuussa 2023 järjestämme isännöitsijöille ja taloyhtiöiden edustajille infotilaisuuksia pakkausjätteiden keräyksen muutoksista alla olevan aikataulun mukaisesti:

  • 10.1. Hämeenlinna, Sokos Hotel Vaakuna, klo 8.30–11.00
  • 12.1. Hyvinkää, Villatehdas, klo 8.30–11.00
  • 17.1. Tuusula, Gustavelund, klo 8.30–11.00

Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua etukäteen ja kaikkiin tilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Ilmoittautuminen tästä linkistä, 23.12.2022 mennessä.

 Uutiskirje isännöitsijöille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.