Valitse sivu

Vuokralavapalvelu

Puhelinvaihde


Kiinteistön jätehuolto

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Tarjoamme toimialueellamme vuokralle vaihtolavoja täyspalvelupakettina sisältäen lavakuljetukset, lavan vuokran sekä jätteiden käsittelyn. Erillisiä jätteidenkäsittelymaksuja ei siis enää tule, vaan kokonaishinta on tiedossa etukäteen. Tämä helpottaa kustannusten suunnittelua.

Tilaa nyt meiltä vuokralava pihan siivoukseen tai remonttiin!

Lavan voit tilata Kiertokapulan asiakaspalvelusta tai Asiakasnetin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan vielä henkilökohtaisesti ennen toimitusta. Lavojen hinnat ovat jätelajin mukaan 396,80–744 euroa (sis. alv 24%). Tarkempi hinnasto alla.

Lavan saa täyttää vain reunojen korkeudelle ja jätteen maksimipaino saa olla 5000 kiloa. Mikäli maksimipaino ylittyy, veloitetaan ylimenevältä osalta jätejakeen mukainen maksu. Eri jätejakeiden hinnat löytyvät hinnastostamme.

Talkoo- ja remonttijätelavalle kelpaavat melkein kaikki jätteet, joita ei voi laittaa kiinteistön omiin jäteastioihin (pois lukien vaaralliset jätteet, kuten esim. maalit, jäteöljyt sekä kestopuu- ja asbestijäte). Yksittäiset suuret kodinkoneet sijoitetaan lavan takaosaan. Renkaat saavat olla muun jätteen joukossa. Vanteellisista ajoneuvojen renkaista veloitetaan 5 €/kpl.

Näytöille, tietokoneille, kahvinkeittimille ja vastaavalle pienemmälle elektroniikkaromulle voi tilata 24,80 euron lisämaksusta erillisen säkin. Pieniä sähkölaitteita ei saa olla sekaisin kuorman joukossa.

Muut vuokralavat saavat sisältää vain sitä jätettä, jolle se on tarkoitettu. Risu- ja haravointijätelavoille ei saa laittaa vieraskasvilajeja (esim. jättiputki, kurtturuusu, komealupiini).

Vuokralavahinnasto 2020

Kokonaispalvelupaketti (hinnat sisältävät 3 vrk:n lavavuokran, kuljetukset ja jätteenkäsittelymaksut)

Jätejae (Lavan mitat: 22,5m3, pituus 6m, leveys 2,5m ja korkeus 1,5m.) Hinta, € (sis. alv 24 %)
Talkoo- tai remonttijätelava744,0
Risujätelava396,80
Haravointijätelava, mahdolliset risut lajiteltava lavalle erikseen520,80
Risu- ja haravointijäte sekaisin samalla lavalla682,00
Puujätelava520,80
LisäpalvelutHinta (sis. alv 24 %)
Lavavuokra yli 3 vrk:n ylittävältä ajalta12,40 €/vrk
SER-säkki24,80 €/kpl
Muu lisätyö (esim. ylitäyden lavan purkaminen ja ylimääräisen
kuljetuksen järjestäminen)
86,80 €/h

Pienehköille jäte-erille (esim. huonekaluille tai yksittäisille kodinkoneille) on mahdollista vaihtoehtoisesti tilata noutopalvelu pakettiautolla, kysy lisää asiakaspalvelustamme.