Valitse sivu

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Vastaa biojätekyselyyn nopeammin täällä.

Nurmijärvi

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)
facebookinstagram linkedinYoutube

Nurmijärvellä kiinteistöt sopivat vielä vuonna 2022 itse valitsemansa kuljetusyrityksen kanssa jäteastioiden tyhjentämisestä. Nurmijärven kunta on siirtänyt kuiva-, seka-, bio- ja muovijätepakkausten kilpailutuksen ja kuljetuksen Kiertokapulan vastuulle 1.3.2023 alkaen.

1.3.2023 alkaen asuinkiinteistöt sopivat jätehuollosta Kiertokapulan asiakaspalvelun kanssa. Kiertokapula hoitaa myös laskutuksen. Jätehuollon siirtyessä kunnan järjestämäksi aiemmat jätteenkuljetussopimukset päättyvät, eikä niitä tarvitse erikseen irtisanoa.

Muutoksesta tiedotetaan asiakaskirjeellä, jotka postitetaan kuntalaisille loka-, marras- ja joulukuussa. Lisäksi tammi-helmikuun vaihteessa kuntalaisille järjestetään neuvontatilaisuuksia Klaukkalassa, Rajamäessä ja Kirkonkylässä. Tarkemmat ajankohdat ja paikat ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin. Lisäksi jätehuollon muutoksesta järjestetään infotilaisuus Teamsin välityksellä 9.2.2023.

Muutoksia osaan nykyisten vuokra-astioiden omistussuhteista 1.3.2023 alkaen

Kiertokapula on sopinut L&T:n, Remeon ja Urbaserin kanssa nykyisten asukkailla vuokralla olevien jäteastioiden lunastamisesta Kiertokapulalle. Tarkoituksena on vähentää jäteastiakuljetuksia ja erillistä astiavuokralaskutusta, kun tyhjennykset laskutetaan 1.3.2023 alkaen Kiertokapulan toimesta. Jatkossa Kiertokapula perii taksan mukaisen vuokran lunastamistaan astioista.

Kiinteistön haltija voi kuitenkin halutessaan vuokrata astian toiseltakin toimijalta. Muiden kuin Kiertokapulalta vuokrattavien astioiden vuokra määräytyy vuokraajan ja vuokranantajan välisen sopimuksen mukaisesti.Isännöitsijöille ja taloyhtiöiden edustajille olemme lähettäneet tiedotteen ja kiinteistöjen tietojen tarkistuspyynnön lokakuun 2022 lopulla. Lue lisää täältä.


Ympäristöhaitat ja roskaantuminen

Havaittuasi roskaantumista tai muuta jätteen asiatonta käsittelyä, ota yhteyttä oman kuntasi ympäristönsuojeluviranomaiseen. Löydät yhteystiedot täältä.

Kansikuva: Nurmijärven kunta