Valitse sivu

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Vastaa biojätekyselyyn nopeammin täällä.

Karanoja rakentuu

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)




facebookinstagram linkedinYoutube

Kiertokapula on aloittanut uuden strategiansa mukaisesti Karanojan kiertotalousalueen kehittämisen, johon liittyy niin henkilöasiakkaiden asiointialueen uudistaminen kuin myös yrityksille ja yhteistyökumppaneille suunnatun yritysalueen käyttöönotto.

Karanojan pienasiointialueen urakka käynnistyi 1.9.2021. Uusi asiointialue tulee parantamaan huomattavasti asiakkaiden asioimiskokemusta, sillä uudella alueella henkilöasiakkaat ja ammattiliikenne erotetaan toisistaan, mikä sujuvoittaa asiointia ja lisää turvallisuutta.

Tulevaisuudessa henkilöasiakkaat ajavat puoliympyrän muotoista ajoväylää, jonka varrella on eri jätejakeille omat lavat, joille jätteet voi jättää. Liikenne on henkilöasiakkaiden asiointialueella yksisuuntaista, jolloin vaaratilanteita ei pääse syntymään liikenteessä.

Rakentamisenkin aikana Karanojan jätteidenkäsittelyalueella on turvallista asioida. Rakenteilla olevat alueet erotetaan henkilöasiakkaiden alueesta ja tarvittavia liikennejärjestelyjä tehdään siten, että asiointi alueella on turvallista ja sujuvaa. Mahdollisista merkittävistä poikkeuksista liikennejärjestelyissä tiedotamme nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Rakennusurakan etenemistä voi seurata Raksakamerastamme:

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Avaa raksakamera koko näyttöön

Huomaathan, että kameran kuva päivittyy 10 minuutin välein.