Valitse sivu

Yrityksille

Puhelinvaihde


Kiinteistön jätehuolto

asiakaspalvelu@kiertokapula.fi

Jäteneuvonta

neuvonta@kiertokapula.fi

Jätehuollon perusmaksu

perusmaksu@kiertokapula.fi

Jätelain uudistus toi tullessaan uusia käytäntöjä yrityksille. Kunnalliset jätehuoltoyhtiöt, kuten Kiertokapula Oy, voivat 1.1.2020 alkaen ottaa jätteitä yrityksiltä vastaan rajoitetusti lainsäädännön muutoksen vuoksi.

Yritysasiakkaat voivat pyytää Kiertokapulalta jätehuoltopalvelua muun palvelutarjonnan puutteen vuoksi. Jätteen pitää myös soveltua määrältään ja laadultaan jätehuoltojärjestelmäämme. Näin toimittaessa puhutaan jätelaissa säädetystä kunnan toissijaisen vastuun jätehuoltopalvelusta (TSV-palvelu).

TSV-palvelun avulla pyritään turvaamaan toimiva jätehuolto ja palveluiden saatavuus silloinkin, kun muuta tarjontaa ei ole saatavilla. Palvelutarjonnan puute tarkoittaa sitä, ettei yritys löydä markkinoilta hinnaltaan tai laadultaan kohtuullista jätehuoltopalvelua.

Miten toimia käytännössä?

  • Jos yrityksesi tarvitsee TSV-palvelua alle 2 000 euron arvosta vuodessa (alv 0 %), voi palvelua pyytää suoraan meiltä. Myös ennalta arvaamattomasta kiireestä johtuvissa tilanteissa voi palvelua pyytää suoraan.
  • Jos yrityksesi tarvitseman TSV-palvelun arvo on vähintään 2 000 euroa vuodessa (alv 0 %), pitää palvelun tarpeesta ilmoittaa Materiaalitorissa. Jos yrityksesi ei löydä ilmoituksen avulla 14 päivän määräajan kuluessa hinnaltaan tai laadultaan kohtuulliseksi katsomaansa jätehuoltopalvelua, voi palvelua pyytää meiltä. Pyyntö tehdään Materiaalitorissa. TSV-palvelusta tehdään sopimus yrityksen ja Kiertokapulan välillä. Sopimus oikeuttaa yrityksen käyttämään TSV-palveluita kolmen vuoden ajan.

Siirry Materiaalitoriin

TSV-palveluun liittyen sinua neuvovat

Jäteastiatyhjennykset: asiakaspalvelu, puh. 075 753 0010, asiakaspalvelu[at]kiertokapula.fi

Yritysasiakkaat, jotka toimittavat jätteidenkäsittelyalueillemme loppusijoitettavia jätejakeita, pilaantuneita tai puhtaita maa-aineksia:
maapalvelupäällikkö Suvi Koskinen, puh. 075 753 0021, suvi.koskinen[at]kiertokapula.fi

Yritysasiakkaat, jotka toimittavat jätteidenkäsittelyalueillemme muita kuin loppusijoitettavia jätejakeita tai maa-aineksia:
käsittelysuunnittelija Eveliina Jokijärvi, puh. 075 753 0015, eveliina.jokijarvi[at]kiertokapula.fi

Tehokierto Oy

Tehokierto Oy on syksyllä 2019 perustettu Kiertokapula Oy:n ja Destaclean Oy:n yhteisyritys, joka vastaanottaa yrityksiltä markkinaehtoista rakennus- ja purkujätettä Kiertokapulan viidellä jätteenkäsittelyalueella. Lisätietoa Tehokierrosta löytyy yrityksen nettisivuilta www.tehokierto.fi. Tilinavauksesta, laskutuksesta tai muista Tehokiertoon liittyvistä asioista voitte kysyä sähköpostitse info[at]tehokierto.fi tai puhelimitse puh. 040 154 5009.