Valitse sivu

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Vastaa biojätekyselyyn nopeammin täällä.

Yrityksille

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)
facebookinstagram linkedinYoutube

Kunnalliset jätehuoltoyhtiöt, kuten Kiertokapula Oy, voivat ottaa yrityksiltä jätteitä vastaan rajoitetusti 1.1.2020 voimaanastuneen lainsäädännön vuoksi.

Yritysasiakkaat voivat pyytää Kiertokapulalta jätehuoltopalvelua muun palvelutarjonnan puutteen vuoksi. Jätteen pitää myös soveltua määrältään ja laadultaan jätehuoltojärjestelmäämme. Näin toimittaessa puhutaan jätelaissa säädetystä kunnan toissijaisen vastuun jätehuoltopalvelusta (TSV-palvelu).

TSV-palvelun avulla pyritään turvaamaan toimiva jätehuolto ja palveluiden saatavuus silloinkin, kun muuta tarjontaa ei ole saatavilla. Palvelutarjonnan puute tarkoittaa sitä, ettei yritys löydä markkinoilta hinnaltaan tai laadultaan kohtuullista jätehuoltopalvelua.

Miten toimia käytännössä?

  • Jos yrityksesi tarvitsee TSV-palvelua alle 2 000 euron arvosta vuodessa (alv 0 %), voi palvelua pyytää suoraan meiltä. Myös ennalta arvaamattomasta kiireestä johtuvissa tilanteissa voi palvelua pyytää suoraan.
  • Jos yrityksesi tarvitseman TSV-palvelun arvo on vähintään 2 000 euroa vuodessa (alv 0 %), pitää palvelun tarpeesta ilmoittaa Materiaalitorissa. Jos yrityksesi ei löydä ilmoituksen avulla 14 päivän määräajan kuluessa hinnaltaan tai laadultaan kohtuulliseksi katsomaansa jätehuoltopalvelua, voi palvelua pyytää meiltä. Pyyntö tehdään Materiaalitorissa. TSV-palvelusta tehdään sopimus yrityksen ja Kiertokapulan välillä. Sopimus oikeuttaa yrityksen käyttämään TSV-palveluita kolmen vuoden ajan.

Siirry Materiaalitoriin

TSV-palveluun liittyen sinua neuvovat

Jäteastiatyhjennykset: asiakaspalvelu, puh. 075 753 0010, asiakaspalvelu[at]kiertokapula.fi

Yritysasiakkaat, jotka toimittavat jätteidenkäsittelyalueillemme loppusijoitettavia jätejakeita, pilaantuneita tai puhtaita maa-aineksia: maa-ainekset[at]kiertokapula.fi

Yritysasiakkaat, jotka toimittavat jätteidenkäsittelyalueillemme muita kuin loppusijoitettavia jätejakeita tai maa-aineksia:
käsittelysuunnittelija Eveliina Jokijärvi, puh. 075 753 0015, eveliina.jokijarvi[at]kiertokapula.fi

Tehokierto Oy

Tehokierto Oy on syksyllä 2019 perustettu Kiertokapula Oy:n ja Destaclean Oy:n yhteisyritys, joka vastaanottaa yrityksiltä markkinaehtoista jätettä Kiertokapulan viidellä jätteenkäsittelyalueella. Lisätietoa Tehokierrosta löytyy yrityksen nettisivuilta.
Tilinavauksesta, laskutuksesta tai muista Tehokiertoon liittyvistä asioista voitte kysyä sähköpostitse info[at]tehokierto.fi tai puhelimitse puh. 040 154 5009.