Valitse sivu

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Vastaa biojätekyselyyn nopeammin täällä.

Maa-ainesten vastaanotto

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)

(Local network charge)
facebookinstagram linkedinYoutube

Maa-ainesten vastaanottotarjouksia voi kysyä maapalveluinsinööri Hannu Harmoiselta, puh. 040 739 1712 tai sähköposti hannu.harmoinen[at]kiertokapula.fi.

Puhtaat maa-ainekset

Kotitalouksien puhtaiden maiden peräkärrykuormat vastaanotetaan jätteidenkäsittelyalueillamme maksutta. Kotitalouksien puhtaiden maiden kuorma-auto- ja traktorikuormien vastaanottohinta on 4,96 €/tonni (alv. 24 %).

Yrityksien puhtaiden maiden vastaanottohinnat löytyvät hinnastostamme Yritykset-välilehdeltä. Puhtaiden maiden lavakuormia vastaanotetaan hinnaston mukaisesti Karanojan ja Kapulan jätteidenkäsittelyalueilla. Kapulaan tuotaessa lavakuormista on sovittava aina erikseen.

Järvenpään ja Valkeakosken maankaatopaikat

Järvenpään Puolmatkassa ja Valkeakosken Lumikorvessa maiden vastaanotto tapahtuu kaupunkien järjestämänä. Lue lisää alta.

Järvenpään maankaatopaikka

Järvenpään Puolmatkassa on Järvenpään kaupungin järjestämä maksullinen palvelu puhtaiden maiden sekä kantojen vastaanottoon. Palvelu on tarkoitettu kaikille pientuojille (peräkärrykuormat) ilman aluerajoituksia. Lavakuormia otetaan vastaan vain Järvenpään kaupungin alueelta.

Järvenpään kaupungin maankaatopaikka on avoinna ma-to klo 7-15.30 ja pe klo 7-13.30.

Lisätietoja:

Puolmatkan maankaatopaikka

Maankaatopaikan hinnasto

Yritysasiakkaiden tiliasiakkuuden avaus: Järvenpään kaupungin teknisen keskuksen palvelupiste, puh. 09 2719 2880.

Valkeakosken maankaatopaikka

Valkeakosken Lumikorvessa on kaupungin maankaatopaikka, joka vastaanottaa puhtaita maa-aineksia sekä lavakuormissa että peräkärrykuormissa pientuojilta. Lisäksi vastaanotetaan betoni-, tiili- ja asfalttikuormia Valkeakosken kaupungilta sekä pientuojilta. Palvelu on Valkeakosken kaupungin järjestämä maksullinen palvelu.

Valkeakosken kaupungin maankaatopaikka on avoinna ma-to klo 10-18 ja pe klo 9-15.

Valkeakosken maankaatopaikan ja maapankin hinnasto

Lisätietoja: hintatiedustelut, puh. 040 455 7426/Lumikorven vaakatoimisto