Valitse sivu

Asioi Karanojalla – ilmoita tai maksa jätekuorma

Käytä verkkopalvelua


Customer service 8.00 - 18.00

Ympäristökasvatus, lajitteluneuvonta

Sorting advice 8.00 - 15.00

Jätehuollon perusmaksu


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 8.00 - 15.00

(pvm/mpm)Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueen henkilöasiakkaat voivat nyt ilmoittaa tai maksaa jätekuormansa ennakkoon. Ennakkomaksu tai -ilmoittautuminen nopeuttaa asiointia.

Verkkokauppamme löytyy kotisivujen oikeasta yläkulmasta nimellä ”Asioi Karanojalla” tai tästä linkistä.

Verkkokaupassa valitaan jätteet ja niiden määrät.
Samassa kuormassa voi tuoda sekä maksullista että maksutonta jätettä, kunhan molemmat on ilmoitettu verkkokaupassa. Jos samassa kuormassa on esim. haravointijätettä ja sekajätettä, asioinnin sujuvuuden vuoksi kuorma kannattaa pyrkiä pakkaamaan niin, että haravointijätteet pääsee purkamaan ensin.
Maksullinen jäte maksetaan pankki-, kortti- tai mobiilimaksuna. Paytrail-palvelu ohjautuu valitun maksutavan mukaan.

Verkkokaupassa tulee ilmoittaa juuri sen auton rekisterinumero, jolla kuorma tuodaan Karanojalle. Lisäksi tarvitaan jätteentuojan nimi, paikkakunta ja sähköpostitiedot. Kun tapahtuma on verkkokaupassa on valmis, maksajalla on 30 päivää aikaa tuoda jätteet.

Karanojalla tulee valita ”Ennakkomaksut”-kaista. Puomille saavuttua auto tunnistetaan ja puomi avautuu. Jätelavat löytyvät lavakaarelta. Tarvittaessa henkilökunta opastaa jätteiden purkamisessa.


Oheinen video opastaa, miten verkkokaupassa toimitaan:HUOM! Verkkokaupassa EI voi vielä ennakkoilmoittaa risu- tai haravointijätettä, kantoja ja juurakoita, eikä pieniä puhtaan maan eriä. Ne vastaanotetaan vuoden loppuun asti vanhalla lajittelukentällä.
Tietoturvajäte, sammuttimet, pienet hiilidioksidipatruunat ja yli 100 litran tynnyrit ja astiat maksetaan myös paikan päällä, jolloin alueella valitaan ”Asiointikaista”.


Lavakaarella vastaanotettavat jakeet näet tästä kuvasta: